Online communication consultancy

Blue Chocolate is het adviesbureau voor online communicatie. Onze consultants hebben jarenlange ervaring op het gebied van strategie en uitvoering van community- en contentmanagement, vormgeving, techniek, traffic management en online project management.

Wij creëeren en managen campagnes en brand channels en zijn technisch consultant bij de selectie van tools en technologieën.

Onze opdrachtgevers

Onze ervaring ligt op het gebied van advisering van corporate bedrijven en instellingen. Wij voelen aan waar binnen sociale media kansen en bedreigingen liggen voor onze opdrachtgevers. In deze tijd, waar klanten hun weg online perfect weten te vinden, zoeken wij de verbinding tussen merken en doelgroepen.

Blue Chocolate streeft met haar werkzaamheden naar de opbouw van een lange termijn dialoog en duurzame relaties tussen organisaties en haar stakeholders.

Historie

Blue Chocolate is opgericht als antwoord op een toenemende vraag naar online communicatie en social media advies bij corporate bedrijven en instellingen.

Blue Chocolate is een spin-off van het in 2006 opgerichte Red Chocolate. Red Chocolate is uitgever van de populaire communities goSupermodel en Miniclub.nl en is volledig gespecialiseerd in (cross-)community marketing voor de doelgroep kids en jongeren.

In 2013 richtten wij dochterbedrijf Blue Suites op. Dit bedrijf is volledig gespecialiseerd in online performance.