Bezoekadres

Lindelaan 18
1405 AK Bussum
The Netherlands

+3135 7601200

Vanuit Amsterdam
Rijksweg A10 dan A1 – richting Amersfoort Almere. Neem afslag Bussum-Naarden (afslag 7). Bij de afslag borden Naarden volgen. Bij de stoplichten voor Hotel Jan Tabak (aan linkerhand) links afslaan naar de Brediusweg. Weg vervolgen, aan het einde bij de kruising met de Brinklaan rechtdoor naar de Generaal de la Reijlaan. Steek het spoor over. De eerste straat aan uw linkerhand is de Lindelaan. U kunt uw auto parkeren op ons terrein.

Vanuit Utrecht
Rijksweg A27 op het knooppunt Eemnes links aanhouden richting A1 – Hilversum-Noord Amersfoort. Neem afslag 7 Naarden. De borden Naarden volgen. Bij de stoplichten voor Hotel Jan Tabak (aan linkerhand) links afslaan naar de Brediusweg. Weg vervolgen, aan het einde bij de kruising met de Brinklaan rechtdoor naar de Generaal de la Reijlaan. Steek het spoor over. De eerste straat aan uw linkerhand is de Lindelaan. U kunt uw auto parkeren op ons terrein.

Vanuit Amersfoort
Rijksweg A1 afslag Naarden (afslag 7). Bij de afslag borden Naarden volgen. Bij de stoplichten voor Hotel Jan Tabak (aan linkerhand) links afslaan naar de Brediusweg. Weg vervolgen, aan het einde bij de kruising met de Brinklaan rechtdoor naar de Generaal de la Reijlaan. Steek het spoor over. De eerste straat aan uw linkerhand is de Lindelaan. U kunt uw auto parkeren op ons terrein.

U kunt parkeren op ons terrein.